1.935 views

Boiler Room(Vârful piramidei) -2000 online subtitrat

boiler-room-165779l

Regia
Ben Younger
Cu
Giovanni Ribisi
Gen film
Crimă
Dramă
Thriller
Durata
118 minute
Subtitrare:RO
Calitate:HD

Descriere:Boiler Room

Construit pe structura celebrului Wall Street, acest film exploateaza tema rapacitatii corupatoare a lumii finantelor new-york-eze dar intr-un mod mai visceral decat predecesorul sau cu Michael Douglas in rol principal.

De aceasta data protagonistul este Seth Davis, un student inteligent si ambitios, dar noncoformist care dupa ce este dat afara din colegiu din motive disciplinare organizeaza un inedit cazino in propriul sau apartament. Datorita talentului sau innascut de a-i imbrobodi pe clienti pentru a-i usura de bani, Seth va capta imediat atentia unei firme de brokeraj. Aici el va fi arondat chiar la departamentul Zero, locul unde se contacteaza telefonic cei interesati de tranzactii bursiere prin metode foarte persuasive.

In scurt timp, Seth devine un om de baza al firmei, si castiga admiratia superiorilor dar si a languroasei sale colege, Abby. Ajuns chiar in varf, bogat si dorit de femei, Seth este pe cale sa-si piarda sufletul. Vorba din batrani cum ca banul este ochiul dracului isi gaseste in cazul sau o puternica materializare.

Trailer Film:Boiler Room

Film Online:Boiler Room

Server 1

Server 2

Boiler Room Boiler Room

You can leave a response, or trackback from your own site.
__

Parerea voastra

__
____