1,803 views

Catch Me If You Can(Prinde-mă! Dacă poţi!)-2012 online subtitrat

catch-me-if-you-can-339317l

Regia
Steven Spielberg
Cu
Tom Hanks, Leonardo DiCaprio
Gen film
Comedie
Dramă
DUrata 140 minute
SUbtitrat RO
Calitate:filme online hd

 

Descriere Catch Me If You Can

Leonardo DiCaprio si Tom Hanks, castigator a doua premii Oscar (pentru Philadelphia si Forrest Gump) sunt angrenati intr-un joc de-a soarecele si pisica in “Prinde-ma! Daca poti!”, film ce-l are ca regizor pe Steven Spielberg, castigator a trei premii Oscar (Schindler’s List, Saving Private Ryan).
Frank W. Abagnale (Leonardo DiCaprio) a lucrat ca doctor, avocat si co-pilot la o companie de avioane celebra – toate inainte de a implini 21 de ani. Maestru al inselaciunilor, el a fost si un foarte bun falsificator, reusind sa castige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty (Tom Hanks) si-a stabilit drept prioritate sa-l prinda pe Frank si sa-l aduca in fata justitiei, dar Frank se afla intotdeauna cu un pas inaintea sa, silindu-l sa continue urmarirea.
Din distributia filmului mai fac parte si Christopher Walken, castigator al premiului Oscar (The Deer Hunter), Martin Sheen, castigator al Globului de Aur (serialul TV The West Wing), Nathalie Baye, Amy Adams, James Brolin, Brian Howe, Frank John Hughes si Jennifer Garner, castigatoare a Globului de Aur (serialul TV Alias).

Trailer Catch Me If You Can:

Film Online:Catch Me If You Can
Part 1

Part 2

Catch Me If You Can Catch Me If You Can

You can leave a response, or trackback from your own site.

Parerea voastra