1,173 views

House of Wax(Casa de Ceară)-2005 online subtitrat

house-of-wax-790188l

Regia
Jaume Collet-Serra
Cu
Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, Paris Hilton
Gen film
Horror
Thriller
Durata
113 minute
Subtitrare:RO

Descriere:House of Wax

Ceea ce incepe ca o iesire de week-end pentru sase prieteni se transforma intr-o lupta terifianta pentru vietile lor in CASA DE CEARA, o repunere in scena a filmului de groaza clasic din anul 1953.

O excursie catre unul dintre cele mai mari meciuri ale anului de fotbal intre colegii ia o intorsatura in rau pentru Carly (ELISHA CUTHBERT), Paige (PARIS HILTON) si prietenii lor atunci cand se decid sa doarma peste noapte in corturi inainte de a se indrepta spre meci.

O confruntare cu un misterios sofer de camion de pe camp ii tulbura pe toti, iar Carly este foarte ocupata incercand sa mentina pacea intre prietenul ei Wade (JARED PADALECK) si fratele ei nechibzuit Nick (CHAD MICHAEL MURRAY).

Ei se trezesc a doua zi dimineata si constata ca masina lor a fost fortata poate in mod intentionat. Cu riscul de a fi lipsiti de mijloace, ei accepta invitatia unui localnic care le ofera sa-i duca cu masina in Ambrose, singurul oras pe o raza de cateva mile.

Acolo, sunt atrasi de principala atractie din Ambrose – “Casa de Ceara” a lui Trudy, care este plina cu sculpturi de ceara. Dar vor descoperi in curand ca exista un motiv socant pentru care exponatele par atat de reale.

Pe masura ce prietenii scot la iveala secretele intunecate ale orasului, ei sunt panditi de un ucigas misterios si se trezesc prinsi intr-o lupta sangeroasa pentru supravietuire.

Grupul trebuie sa gaseasca o modalitate de a scapa din Ambrose – sau sa devina exponate ale CASEI DE CEARA.

Trailer Film:House of Wax

Film Online:House of Wax

Daca v-a placut filmul House of Wax lasati un comentariu sau un like mai jos :

You can leave a response, or trackback from your own site.

Parerea voastra

filme online % seriale online la o calitate HD !