Resident Evil(Resident Evil: Experiment fatal)-2002 online subtitrat

3,415 vizualizari
resident-evil-953499l

Regia
Paul W.S. Anderson
Cu
Milla Jovovich, Michelle Rodriguez
Gen film
Acţiune
Horror
SF
Thriller
Durata 100 minute
SUbtitrare RO

Descriere Resident Evil:

SUPRAVIEŢUIESTE TERORII.

După cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat după unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piaţă în 1996. Alice (Milla Jovovich) şi Rain (Michelle Rodriguez) sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în “stup” – un uriaş laborator genetic. Laboratorul aparţine unei puternice organizaţii, cunoscută sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scăpat de sub control, transformând întregul personal în “morţi-vii”. Aceştia sunt cei care au comis o serie de crime înspăimântătoare.
Comando-ul are exact trei ore la dispoziţie pentru a opri super-computerul laboratorului şi pentru a stopa accesul acestui virus pe Pământ.

Premise: Filmul se bazează pe unul dintre cele mai populare jocuri video despre o uriaşă casă contaminată cu zombie şi alţi monştri. Există, de asemenea, o serie de cărţi, care au ca subiect aceste jocuri, prima dintre ele fiind The Umbrella Conspiracy.

Premisele jocului: O echipă specială – S.T.A.R.S. investighează o serie de crime care s-au petrecut în pădurile de lângă oraşul Raccoon. Aici găsesc un institut părăsit, care este infestat cu zombie şi alte creaturi mounstroase. Pot să oprească răul să se extindă în lume sau îşi vor pierde chiar ei viaţa?

Trailer Resident Evil:

Film Online Resident Evil:

 

Daca va placut filmul Resident Evil lasati un comentariu sau un like mai jos :

Resident Evil Resident Evil

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Resident Evil(Resident Evil: Experiment fatal)-2002 online subtitrat”

  1. Cel mai tare film scos vreodata

  2. stark47 says:

    e un film bun….insa daca te uiti are cateva “scapari”.par example,actori uneori la chestiile care trebuiau sa fie “emotionante” erau ca roboti,fazale alea q camera are vine direct in ochii personajului ca in filmele q bruce-lee.animelw ala d la sf,p unde merea zici ca nu atingea pamantu.oameni morti trebuia sai impusti in cap,da era unu acolo care avea doar jumate de cap p la inceput.

Lasa un comentariu

Diffusé par Adcash
filme online si seriale online HD