Termeni si conditii

Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului http://dvideo.ro

DACA NU INTELEGETI SAU NU SUNTETI DE ACORD CU URMATORII TERMENI SI CONDITII TREBUIE SA PARASITI SITE-UL dvideo.ro

UTILIZAND IN CONTINUARE ACEST SITE, INDICATI FAPTUL CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENI SI CONDITIILE SITE-ULUI dvideo.ro.

Site-ul dvideo.ro este este un serviciu furnizat gratuit, avand ca scop informarea, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor, si va fi numit in continuare dvideo.ro.

Continutul

Continutul dvideo.ro reprezentat de textele aflate in portal reprezinta proprietatea http://dvideo.ro, cu exceptia cazului in care este mentionat expres un alt proprietar.De asemenea, continutul http://dvideo.ro are un criteriu PUR informativ si nu instiga la piraterie sau la alte acte/actiuni ilegale.
In cazul preluarii de texte de catre alte site-uri, pe langa precizarea sursei, este obligatorie introducerea unui link catre dvideo.ro.

Orice alta utilizare sau preluare a continutului dvideo.ro se poate face doar cu acordul proprietarului.
Toate link-urile externe, text, imagini sau video, bannere publicitare, apartin unor altor site-uri. dvideo.ro nu este responsabil de continutul acestora si nici de integritatea sau calitatea paginii de destinatie.

Limitarea raspunderii

dvideo.ronu incalca legea si nu este creat pentru scopuri ilegale! Nici un fisier nu este stocat (gazduit) pe serverele noastre.
Info filme nu gazduieste (stocheaza) nici un fisier .flv, .avi, .mp4 si nici un sample care poate fi gasit in posturile noastre.
Nu ne asumam nici o raspundere pentru o eventuala folosire a lor si nici nu o incurajam.
De asemenea, atat creatorul, proprietarii, cei care se ocupa de acest site cat si firma care il gazduieste nu-si asuma nici o raspundere pentru felul in care aceste informatii sunt folosite.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a materialelor de pe acest website (dvideo.ro) pentru utilizare pe alte website-uri sau forme ilegale de vanzare este complet interzisa si se pedepseste conform legii.
Fisierele apartin autorilor/proprietarilor si au fost facute public pe alte site-uri de video sharing.

In semn de solidaritate si respect pentru autori/proprietari, “dvideo.ro” si proprietarii acestuia va invita sa cumparati filmele preferate in original de la dealer-ii autorizati.
dvideo.ro nu poate garanta implicit sau expres, intregul continut de pe site.
dvideo.ro nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii sau imagini colectate. De asemenea, dvideo.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului furnizat de site.
Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul dvideo.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului dvideo.ro.