The Curious Case of Benjamin Button -online subtitrat

8,557 vizualizari
the-curious-case-of-benjamin-button-379640l

Regia
David Fincher
Cu
Cate Blanchett, Brad Pitt
Gen film
Dramă
Fantastic
Mister
Romantic
Dragoste
Durata
166 minute
Subtitrare:RO
Calitate:HD

Descriere:The Curious Case of Benjamin Button

“M-am nascut in conditii neobisnuite.”
Aşa începe “Strania poveste a lui Benjamin Button“, o adaptare după nuvela lui F. Scott Fitzgerald, din anii 1920, despre un om care s-a născut pe la 80 de ani şi care în loc să îmbătrânească, întinereşte: Un om ca oricare altul, care nu poate ţine timpul în loc. Începând la New Orleans, la sfârşitul primului război mondial, în 1918, şi până în pragul secolului 21, parcurgând un drum neobişnuit, ca orice viaţă de om, filmul relatează povestea unui om ieşit din comun, a oamenilor şi locurilor pe care le descoperă de-a lungul acestui parcurs, a iubirilor şi despărţirilor pe care le trăieşte, a bucuriilor vieţii şi tristeţii morţii, şi a lucrurilor ce dăinuie dincolo de timp.

Paramount Pictures şi Warner Bros. Pictures prezintă o producţie Kennedy/Marshall, un film de David Fincher, “Strania poveste a lui Benjamin Button”, cu Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Julia Ormond, Jason Flemyng, Elias Koteas şi Tilda Swinton. Filmul este regizat de David Fincher. Scenariul este semnat de Eric Roth, după o poveste de Eric Roth şi Robin Swicord, bazată pe nuvela lui F. Scott Fitzgerald. Poducătorii sunt Kathleen Kennedy, Frank Marshall şi Ceán Chaffin.
Echipa realizatorilor din spatele camerei de filmat este condusă de directorul de imagine Claudio Miranda, scenograful Donald Graham Burt, monteurii Kirk Baxter şi Angus Wall şi designerul de costume, Jacqueline West. Muzica este semnată de Alexandre Desplat.

Premii: Nominalizat la Premiile BAFTA 2009, categoria ‘Cel mai bun film’ şi ‘Cea mai bună coloană sonoră’.

Trailer Film:The Curious Case of Benjamin Button

Film Online:The Curious Case of Benjamin Button

Partea 1

Partea 2

The Curious Case of Benjamin Button The Curious Case of Benjamin Button

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

Diffusé par Adcash
filme online si seriale online HD